Job opening: Junior Ekonomiansvarig / Controller

July 20, 2023: Är du intresserad av att arbeta i en dynamisk internationell miljö? Nu söker vi en ekonomiansvarig för en tillsvidareanställning.

Här hittar du jobbannonsen.

Positionen kräver såväl självständigt arbete och mycket eget ansvar som nära samarbete med Institutets direktörer, administrationsavdelning och projektledare. Du kommer att ansvara för Institutets ekonomi och överse att respektive projekt håller budget. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att inkludera budgetarbete och uppföljning (hela Institutet, projekt samt likviditet), projektrapportering mot finansiär samt överse den löpande bokföringen, ekonomihanteringen och framtagandet av årsredovisningen. Du kommer kontinuerligt arbeta för att förbättra processer samt intern styrning och kontroll. Du är föredragande inför styrelsen och arbetar i Institutets ledningsgrupp tillsammans med direktörerna. Du kommer arbeta tätt med personen på administrationsavdelning som arbetar med den löpande bokföringen på Institutet. Du kommer även ansvara för en del IT-relaterade ärenden och personalrelaterade ärenden tillsammans med Institutets VD.

Anställningen är en tillsvidaretjänst som inleds med sex månaders provanställning, med start omgående. Anställningen är på Institutets huvudkontor i Nacka.

Välkommen med din ansökan!  

Låter tjänsten intressant? Vänligen inkom med din ansökan innehållande CV och personligt brev till recruitment@isdp.eu med titeln ’Junior Ekonomiansvarig / Controller’.  Ansök omgående då intervjuer sker löpande. Vänta inte med att skicka in din ansökan eftersom rekryteringsprocessen kan avslutas så snart vi hittar rätt kandidat.

Kontaktperson  

Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Tasmin Hoque, Chief Financial Officer, på thoque@isdp.eu.

 

Här hittar du jobbannonsen.